ИЦС Консалтинг Инженеринг е сертифициран за Управување со Информациона Безбедност ИСО 27001:2013

Ние во ИЦС Консалтинг Инженеринг сме горди да објавиме дека нашиот менаџмент систем покрај веќе сертификацијата со стандардите ИСО 27000:2013.

ИСО 27001:2013 системот за управување на безбедности информации ги покрива процесите за продажба, инсталација и одржување на информациска и телекомуникациска опрема и консултантски услуги. Со новосертифицираниот систем за управување со безбедност на информации како и со претходно сертифицираните систем за менаџмент со квалитет, систем за менаџмент на животна средина и систем за менаџмент на ИТ услуги, нашите корисници можат да бидат сигурни дека ние сакаме да бидеме најдобри во тоа што го работиме и дека ние сме посветени на нивните потреби и менаџирање на квалитетот и сигурноста во нашето работење. Овој успех е резултат на нашите напори и цели за постојано подобрување на производите и услугите кон нашите корисници и тие немаше да бидат постигнати без тесна соработка во компанијата со нашите корисници, партнери и добавувачи. Во очекување сме на нови можности и проекти со нашите долгорочни, но и нови партнери и корисници.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *